Annette Thommessens hederspris 2017 til Vergeforeningen Følgesvennen

Vergeforeningen er veldig glad og stolt over at vi er tildelt Annette Thomessens hederspris for 2017. Dette betyr mye i vårt videre arbeid for de mindreårige asylsøkerne og flyktningene i Norge.

«Årets pris går til Vergeforeningen Følgesvennen for deres oppriktige, frivillige engasjement for barn og unge i en særdeles sårbar situasjon. Foreningen er en sterk og uredd stemme som taler de mindreåriges sak og synliggjøre forholdene for dem overfor politikere og i offentlig debatt.

Annette Thommessens Minnefond ønsker med denne prisen å hedre Vergeforeningens engasjement og innsats, takke de mange hundre frivillige verger og representanter for deres viktige arbeid og samtidig sette søkelyset på enslige mindreårige asylsøkeres situasjon og rettigheter i Norge»

Annette Thommessens hederspris 2017 til Vergeforeningen Følgesvennen